Tom Cruise vill gärna åka ut i rymden - Rymdturism.se

Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /var/www/rymdturism.se/public_html/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Tom Cruise vill gärna åka ut i rymden

Tom Cruise vill gärna åka ut i rymdenTom Cruise skulle gärna vilja betala för en biljett till en resa ut i rymden. Men inte förrän någon annan kändis har testat först så att den excentriske skådespelaren kan försäkra sig om att det är en kul och säker resa.

När du blir lika känd som Tom Cruise eller Brad Pitt, blir det ibland "alltför vanligt" att regelbundet resa med flyg, och då finns det bara en lösning: en rymdresa.

Virgin Galactic har redan sålt över 500 biljetter till en kostnad av 200.000 dollar styck, en summa som för många är astronomisk men som är fickpengar för kändisar. Flera andra celebriteter har redan anmält sig, exempelvis Ashton Kutcher, Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Hanks och Katy Perry.

Men även om Tom Cruise nu har uttryckt intresse för att ta sig ut i rymden, åker han bara om någon annan kändis åker först och försäkrar sig om att det är kul.

– Vem skulle inte vilja göra något sådant? Som liten hoppades jag att man vid det här laget skulle resa till olika planeter, sa Tom om rymdresor under en intervju om sin senaste Sci-Fi-film Oblivion med tidningen The Sun.

Källa: http://www.tv3.ie/entertainment_article.php?locID=1.803.810&article=99708

 

  • Liknande artiklar: