Nya publikationer om rymdturism

Det skrivs mängder av böcker, skrifter och andra publikationer inom rymdturismområdet. Dessa presenteras här.

 

Universal Space Systems "The Space Adventurer Assessment/Report"Om två månader kan intresserade personer köpa den enda referensguiden i sitt slag som handlar om rymdturism. Guiden är sammanställd av det amerikanska företaget Universal Space Systems, där man till stor del tar upp riskerna med att resa i rymden.

Liknande artiklar:

LAUNCH Magazine lanseras med kommersiella rymdfärder som temaLAUNCH Magazine är ett nytt tidningsmagasin, och världens första som fokuserar på raketteknik för amatörer och på rymdfärder och utforskning för 2000-talet. Med fokus på den allt mer växande industrin inom kommersiella rymdfärder, ger LAUNCH en bevakning på civil raketteknik och flygindustrin i sin helhet. Den kommer också regelbundet att rapportera om händelser i det amerikanska att de internationella rymdprogrammen. 

– Plötsligt har rymdfärder - med den privata industrin i spetsen - blivit ett hett ämne igen, säger Mark Mayfield, chefredaktör på LAUNCH och styrelseordförande på MM Publishing Inc., förlaget som producerar detta nya magasin. Gensvaret från vårt första nummer var överväldigande och det är tydligt att vi fyller ett tomrum både för läsare och annonsörer.

Liknande artiklar:

 

 

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev

 

 

 

 

"The Earth was absolutely round... I never knew what the word round meant until I saw Earth from space."

Alexei Leonov

 

Om Rymdturism.se

Rymdturism.se är ett informationsföretag inom den kommersiella rymdfarten, och en del av SpaceEra.

Medlem i Space Tourism Society.

Läs mer

Kontaktinformation

  • Sibbarpsvägen 6A
    216 11 Limhamn
  • info@rymdturism.se