Den japanske filmstjärnan Koichi Iwaki har en biljett ombord Lynx

Den japanske filmstjärnan Koichi Iwaki har en biljett ombord Lynx

Tidigare idag i under en presskonferens i Tokyo meddelade Space Expedition Corporations (SXC) VD Michiel Mol den senaste resenären att flyga med Lynx Mark I – den japanska skådespelaren Koichi Iwaki.

Koichi Iwaki är talesman för den amerikanska klocktillverkaren Luminox, en partner till SXC. Som skådespelare har Iwaki sedan 1975 medverkat i över femtio filmer och tv-serier. Han är också en ivrig racerförare och motorcyklist.

– Vi är glada över att SXC har fått en exceptionell artist, både på filmduken och på vägen, till den växande listan över kunder som vill flyga med Lynx. Iwaki-san kommer att vara den första japanen att flyga ombord en Lynx och jag misstänker att han kommer att bära sin speciella Luminox rymdklocka, sa Andrew Nelson, operativ chef på XCOR.

Källa: http://www.xcor.com/press-releases/2013/13-04-16_japanese_actor_koichi_iwaki_to_fly_aboard_lynx.html
Foto: XCOR Aerospace

Du är kanske också intresserad av:

XCOR avslöjar sin första rymdresenär nästa vecka... Det har varit ett rykte i drygt en månad, men nu är det officiellt. XCOR Aerospace kommer att nästa vecka presentera information kring deras biljettförsäljning för suborbitala rymdresor med sin 2-sitsiga rymdfarkost Lyn...

Big Bang Therory-fan vann en rymdresa med XCOR ... I vad som troligen kommer att gå till historien som den ultimata presenten från en Comic-Con mässa, delade Warnes Bros. Television ut en biljett för en resa med XCOR:s Lynx till en lycklig "The Big Bang Theory"-fan....


 
TAGGADE MED:
filmstjärnaLynxXCOR

Liknande artiklar:

 

 

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev

 

 

 

 

"The Earth was absolutely round... I never knew what the word round meant until I saw Earth from space."

Alexei Leonov

 

Kontaktinformation

  • Sibbarpsvägen 6A
    216 11 Limhamn
  • info@rymdturism.se