Nyheter om rymdturister | Rymdturism.se – en samlingspunkt för alla rymdturister - Rymdturism.se

Nyheter om rymdturister

Nyheter om rymdturister som har förmånen och möjligheten att åka ut i den ändlösa rymden. De blir allt fler för varje dag. Här återfinns de personer som har gått ut i media om att de har införskaffat sig en biljett för en rymdresa.

 

Eriks sista bit ut i rymden

Eriks sista bit ut i rymden

Erik Gunnarsson, från Trelleborg i Skåne, kan i veckan bli historisk som Sveriges andre person ut i rymden efter astronauten Christer Fuglesang. Tidigare i år vann han Sverigefinalen som ett stort internationellt hygienföretag arrangerade. På tisdag tävlar han om en rymdresa på Kennedy Space Center i Florida, USA.

  • Liknande artiklar:

Han kan bli världens första rymdpåg

Han kan bli världens första rymdpågVideosekvens Från sten sax påse till tyngdlöshet - nu kan Erik Gunnarsson, 23 år från Trelleborg, bli den andre svensken någonsin i rymden.

  • Liknande artiklar:

Den japanske filmstjärnan Koichi Iwaki har en biljett ombord Lynx

Den japanske filmstjärnan Koichi Iwaki har en biljett ombord Lynx

Tidigare idag i under en presskonferens i Tokyo meddelade Space Expedition Corporations (SXC) VD Michiel Mol den senaste resenären att flyga med Lynx Mark I – den japanska skådespelaren Koichi Iwaki.

  • Liknande artiklar:

Tom Cruise vill gärna åka ut i rymden

Tom Cruise vill gärna åka ut i rymdenTom Cruise skulle gärna vilja betala för en biljett till en resa ut i rymden. Men inte förrän någon annan kändis har testat först så att den excentriske skådespelaren kan försäkra sig om att det är en kul och säker resa.

  • Liknande artiklar:

Norrskensflyg med Spaceport Sweden som en del av förberedande rymdträning för blivande astronauter

Norrskensflyg med Spaceport Sweden som en del av förberedande rymdträning för blivande astronauterBlivande astronauter med rymdföretaget Space Expedition Corporation fick i onsdags chansen att flyga med på Spaceport Swedens norrskensflyg, en unik och lärande rymdupplevelse utvecklad i nära samarbete med Direktflyg, Institutet för Rymdfysik och partners inom besöksnäringen som ICEHOTEL och Lapland Resorts.

  • Liknande artiklar:

Designer blir första ryska "bloonauten"

Designer blir första ryska "bloonauten"Det spanska företaget zero2infinity meddelade i veckan att den första ryssen har bokat en biljett för en resa med deras ballong bloon till gränsen mot rymden. Artemy Lebedev bor i Moskva och är grundare av webbdesignföretaget Art.Lebedev Studio.

  • Liknande artiklar:

Jim Belushi, kanske en framtida astronaut?

Jim Belushi, kanske en framtida astronaut?Under ett möte för några dagar sedan mellan Richard Branson och Jim Belishi visade det sig att Jim mycket väl skulle kunna bli en framtida astronaut på en av Virgin Galactcis rymdresor.

  • Liknande artiklar:

Sarah Brightman blir nästa rymdturist på ISS

Sarah Brightman blir nästa rymdturist på ISSDet verkar som om den brittiska sopranen Sarah Brightman blir nästa rymdturist som kommer att färdas ombord på rymdfärjan Sojuz till den internationella rymdstationen ISS. Resan kommer att genomföras någon gång under 2015.

  • Liknande artiklar:

Branson åker med barnen på Virgins första rymdtur

Branson åker med barnen på Virgins första rymdturRichard Branson har gått ut med att han själv och hans barn, Sam och Holly, kommer att bli de första passagerarna när Virgin Galactic inleder sina kommersiella resor någon gång under slutet av nästa år.

  • Liknande artiklar:

Pokermiljonär vill volta i rymden

Pokermiljonären vill volta i rymdenPokerspelaren Jens Kyllönen kommer att vara den första finlandssvensken i rymden. När han är framme tänker han göra volter och uppdatera Facebook. Inom två år bär det av för pokermiljonären Jens Kyllönen. Han kommer att vara en av de första rymdturisterna som bolaget Virgin Galactic skjuter upp på en två timmars resa i jordens omloppsbana.

  • Liknande artiklar: