Tom Cruise vill gärna åka ut i rymden

Tom Cruise vill gärna åka ut i rymdenTom Cruise skulle gärna vilja betala för en biljett till en resa ut i rymden. Men inte förrän någon annan kändis har testat först så att den excentriske skådespelaren kan försäkra sig om att det är en kul och säker resa.

När du blir lika känd som Tom Cruise eller Brad Pitt, blir det ibland "alltför vanligt" att regelbundet resa med flyg, och då finns det bara en lösning: en rymdresa.

Virgin Galactic har redan sålt över 500 biljetter till en kostnad av 200.000 dollar styck, en summa som för många är astronomisk men som är fickpengar för kändisar. Flera andra celebriteter har redan anmält sig, exempelvis Ashton Kutcher, Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Hanks och Katy Perry.

Men även om Tom Cruise nu har uttryckt intresse för att ta sig ut i rymden, åker han bara om någon annan kändis åker först och försäkrar sig om att det är kul.

– Vem skulle inte vilja göra något sådant? Som liten hoppades jag att man vid det här laget skulle resa till olika planeter, sa Tom om rymdresor under en intervju om sin senaste Sci-Fi-film Oblivion med tidningen The Sun.

Källa: https://www.tv3.ie/entertainment_article.php?locID=1.803.810&article=99708

 

Du är kanske också intresserad av:

Kommer Sergey Brin att flyga till den internationella rymdstationen?... Googles grundare Sergey Brin kan bli nästa rymdturist att färdas till den internationella rymdstationen, åtminstone om man ska tro Space Adventures. Space Adventures vd Tom Shelley sade nyligen till Reuters att Brin, vars nettoförmögenhet är på ...

Håller Tom Cruise på att förbereda sig för en rymdresa?... Ett rykte sprider sig genom Hollywood om att Tom Cruise håller på att planera en rymdresa med Virgin Galactic, och dessutom på en av de första turerna.Enligt en källa inifrån Hollywood, som vill vara anonym, ska Tom ...

Vem kommer vara först med att sjunga i rymden?... Slaget om sjungande rymddivor är igång. i det ena hörnet står den brittiska sopranen Sarah Brightman, som betalar 52 miljoner dollar för att flyga till den internationella rymdstationen i september 2015. I det andra hörnet står den ofta kontroversi...


 
TAGGADE MED:
Tom Cruisekändisar

Liknande artiklar:

 

 

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev

 

 

 

 

"The Earth was absolutely round... I never knew what the word round meant until I saw Earth from space."

Alexei Leonov

 

Om Rymdturism.se

Rymdturism.se är ett informationsföretag inom den kommersiella rymdfarten, och en del av SpaceEra.

Medlem i Space Tourism Society.

Läs mer

Kontaktinformation

  • Sibbarpsvägen 6A
    216 11 Limhamn
  • info@rymdturism.se